sâmbătă, 24 septembrie 2011

YF-Youth &Future - un proiect de suflet

Asociația YF-Youth &Future este o organizație non-profit, ce are ca motto ,,Nu există nu pot, există nu vreau’’, este formată dintr-o echipă tânără și dinamică, printre care se regăsesc cadre universitare și studenți. 
Asociația, care s-a dezvoltat la inițiativa cadrelor universitare Carmen Nicolescu și Daniel Roșu, urmărește dezvoltarea unei personalități armonioase, prin integrarea tinerilor în societatea modernă, prin activități de implicare culturală, prin  promovare turistică și sportivă, și nu în ultimul rând prin aducerea  în conștiința tinerilor din societatea secolului al XXI-lea că autoeducația, pregatirea fizică și intelectuală, stimularea interesului pentru cultură și arta contemporane, sunt nu doar "limbaj de lemn", ci realități care le pot forma o personalitate armonioasă, echilibrată și impunătoare fără a fi ostentativa.

De-a lungul timpului Youth& Future s-a implicat atât în țară cât și în afara ei, în proiecte ce au avut ca temă cititul, religia, credința în libertatea alegerii multiple și multe altele. În următoarele postări vor fi descrise toate aceste proiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu